Nieuws

Sportpodotherapeut Cecile van der Sanden start in september 2015 met hardlooptrainingen. Cecile is een fervent hardloopster, heeft tophockey gespeeld en vindt het nu tijd om op haar manier hardlooptraining te geven. Trainingen met veel persoonlijke aandacht, veel variatie en veel plezier! In samenwerking met Petra Bilthof-de Bruin, triatlete probeert Cecile iedereen die dat wilt in beweging te krijgen. Daar waar de zon schijnt, waar het regent, waar de natuur het mooist is en de zon onder gaat. We gaan een mooie tijd tegemoet. In september 2015 starten de trainingen. Er staan er maar drie in het trainingsschema, maar we kunnen er bij genoeg animo een paar trainingstijden aan toe voegen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s