Trainingsrooster

Trainingsdagen

Woensdagochtend: techniek en loopoefeningen.
Aanvang: 08.30-09.30u
Maximaal aantal lopers: 15
Startlocatie: Park Lingezegen, Landgoed Doornik aan de Zandsestraat. Op de parkeerplaats net naast de witte boerderij met huisnummer 5.

Op de woensdagochtend word je lekker fit en sterk. De aandacht gaat uit naar de looptechniek: armpositie, pasfrequentie, inzet knieën, etc. Tevens wordt er veel afgewisseld met loopoefeningen gedurende de hele training.
Bij deze cursus is het de bedoeling dat men 1 keer bij Run7days traint en 1 keer (of vaker) zelf. Zo is er sprake van enige opbouw en kan het lichaam wennen aan de belasting.

In deze groep is nog ruimte voor meer lopers, men kan altijd intreden. Een proefles is gratis!

Maandagavond: training gevorderden.
Aanvang: 19.00-20.15u
Maximaal aantal lopers: 15
Startlocatie: vanuit praktijk CSPN, Parksingel 8 in Bemmel
Deze training is bedoeld voor lopers die al 5 kilometer of meer kunnen hardlopen. Dit is een intervaltraining. Het mooie van intervaltraining is dat het je snelheid verbetert, je verschillende energieleveranciers aanspreekt en je meer afwisseling in je training creëert. Natuurlijk starten we met een warming-up, daarna het hoofdprogramma, waarna de cooling-down volgt.
Ook in deze groep is nog plaats voor hardlopers! Neem een keer een gratis proefles!

Looptechniektraining: 
Op aanvraag. Dit is een persoonlijke techniektraining, 1 op 1, waarbij veel loopoefeningen aan de orde komen.
Deze training is bedoeld voor hardlopers die telkens tegen blessure aanlopen, of lopers die speciale aandacht aan hun looptechniek willen besteden. Met specifieke looptraining wordt de loopbeweging ‘geperfectioneerd’. In deze training gaat het niet om kilometers maken of intervaltraining. Afhankelijk van de trainingsduur, wordt het tarief berekend. Dit wordt in overleg bepaald.

 

Trainingen vinden lekker in de buitenlucht plaats in Bemmel en omgeving, in Park Lingezegen, over de dijken, etc.

Wil je iets heel anders? Een bootcamptraining volgen? Met je bedrijf iets speciaals beleven? Dat kan allemaal. Neem even contact op met run7days en ik bespreek het met je.
Ook voor andere sporthelden staat run7days klaar: hockeyers, voetballers, zaalsporters die naast hun eigen sport willen hardlopen: neem contact op met run7days. Dan probeer ik iets te plannen.
Team sporters: conditie onderhouden in vakantieperiodes? Ook daar sta ik open voor. Je kunt met jouw team via een strippenkaart trainingen bijwonen.  In overleg kan ik een speciaal trainingsuur voor jullie plannen. Graag in overleg met je trainer/coach zodat ik weet waar jullie aan willen werken.

Gewoon doen! Hardlopen is een fantastische sport, je voelt je fitter dan ooit!

Advertenties